diumenge, 29 d’abril del 2018

ESCULTURA DE 5000 €



(L’Anna ha portat una escultura a classe que li ha costa 5000 € )
  
Tinc davant meu una escultura molt original, la profe  l’acaba de comprar per 5000 €  i l’ha posat damunt la taula perquè la comentem.

D’original n’és un xic, però el preu el trobo una mica exagerat. És clar que si analitzem els detalls, les formes i els materials, potser també l’antiguitat ens hi podríem apropar una mica, encara que jo hagués regatejat i segur, segur, que hauria aconseguit una bona rebaixa.

Bé, l’escultura està composta de dos elements, un de gran quadrat, en forma de coixí, recobert per una tela estampada de floretes roses i liles i entre unes fulles verdes sobre fons blau marí. Tot molt encertat. La roba, un tipus de cretona que ara ja no se’n deu trobar enlloc... aquesta deu ser la que fa pujar el preu.

El segon element, que esta situat sobre el primer,  està  format per dos rectangles petitons, un més gran que l’altre. Imagineu-vos  un esborrador de pissarra, doncs això és exactament el que hi ha damunt el coixí , i és l'element que li dona aquest aire exòtic i estrafolari a la escultura. El material, crec que també és sintètic i combina perfectament amb la cretona del coixí de sota. Evidentment tota una obra d’art.

19/02/2018/  

2 comentaris:

  1. Ai Anna, avui de qualsevol cosa en diuen art...5000 euros??? En deu tenir de sobres!
    Petonets, Anna.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi tant M. Roser, encara que sigui una cosa tan "ortopèdica" com aquesta. Ara la nostre profe és una artista creant obres d'art.
      Una abraçada.

      Elimina