dijous, 20 de febrer del 2014

FLOR SOLITÀRIA



Vas néixer a deshora, en uns dies hivernals de bonança, vas créixer a l’empara  d’aquell racó assolellat . Bella ufanosa, la única flor d’aquell camp erm i semi abandonat.  Una flor única ja diuen que no fa primavera, però dona una pinzellada de color al trist paisatge hivernal.

Uns dies seguits de fred intens, i avui un espès mantell de neu ha encatifat el terra i  han tombat el teu posat altiu, han vinclat el teu tall verd, i la teva corol·la violada . La flor amorosa  besa el terra, per protegir-se del fred i el vent,   en un intent desesperat de sobreviure a la inhòspita i inesperada situació.

El fred de l’hivern t’ha fet forta per sobreviure a moltes inclemències com  aquesta. Sobreviuràs, i  recuperaràs el   posat altiu i noble que tant et caracteritza i ens alegraràs de nou el paisatge ara i a la primavera.

20/02/2014/

2 comentaris:

  1. Que curiós Anna, el post que he de posar aquesta setmana, parla d'una rosa que també floreix a l'hivern... Ahir vaig intentar penjar-lo però el vaig treure, perquè hi ha una cançó i no aconsegueixo que soni...
    Petonets, hivernals.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si que es curiós M. Roser, sembla que tinguem telepatia, ja ens ha passat en algun altre cas. Tinc ganes de llegir el teu post sobre aquesta rosa hivernal.
      Petonets fredolics

      Elimina