dilluns, 1 de setembre del 2014

CANTICS D’AMOR.

El David assegut dalt de les restes de la torre de la fortalesa abandonada de dalt de la muntanya, on té cura d’un ramat de bens i cabres, pensa amb la seva amiga.  

La recrea en la seva ment, mentre s’estenen les ombres de la nit. Un ventijol mou el magraner de fruits vermellosos. Prop una parella de coloms vigilen la seva bessonada. 

Què n’és de bonica la seva promesa, recorda aquell dia de festa, al poble, quan li va poder enretirar el senzill vel brodat amb fins fils d’or. Tot l’encís dels seus ulls, les seves blanques dents enmig del encès vermell dels seus llavis, les galtes fines com els pètals dels lliris i la cabellera que emmarcava amb suavitat el seu coll banyat per un suau perfum de magnòlia, el van enamorar.   

Espera amb delit que acabi el temps de pastura per poder baixar i córrer a casa seva per abraçar-la i demanar-li que no el deixi més sol, ja què l’enyorança se li fa insostenible a dalt de la muntanya.

També vol saber si ha sentit, portat per l’oratge del vent la cançó d’amor, com una pregària del seu dolor per la separació,que li canta al capvespre.  

Miquel Pujol Mur                                                  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada