diumenge, 2 d’octubre del 2011

EXERCICI BARREJA DE NOTÍCIES


Triar dues noticies de diaris: 1a. Dues avaries fan que s’inundin... 2a el pis d’una veïna amb síndrome de Diògenes.

SUCCESSOS:

Aquest matí una avaria en la conducció d’aigua municipal de la zona de la carretera de Vic de la nostra ciutat ha provocat una gegantina onada que ha envaït els pisos de la dreta de la citada via en direcció a Moià. Especialment s’ha vist afectat el segon pis de la casa n. 13 en la cantonada amb el carrer del Riu Sec.

Era tal la força del líquid element que s’aixecava una columna d’aigua de quasi 25 m. d’alçada i pel esvoranc del terra hi cabia un autobús d’aquest nou i grossos.

Immediatament els veïns del proper carrer del Molí Moll han avisat als Bombers al veure les seves aixetes seques.

Els Bombers amb zodíacs han desallotjat els veïns dels diferents pisos. La veïna del segon pis, navegant entre bosses d’escombreries i trastos vells, no volia abandonar el pis i perdre les seves possessions.

Aleshores l’Andreu, el bomber maco del calendari, s’ha llançat a l’aigua i abraonant la dona l’ha tret per la finestra. La dona entre els fornits braços de l’Andreu ha deixat d’exclamar-se i s’ha abraçat fortament al coll del bomber. La Sara, novia de l’Andreu, també bomber s’ha mosquejat força.

Les bosses d’escombreries han fugit amb la onada invasora pel forat de l’escala. Del Diògenes fins ara no em sabem res. La Sara s’ha negat a que l’Andreu reanimés a la dona fent-li el boca a boca.

Berga, 2 octubre 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada