diumenge, 2 d’octubre del 2011

QUÈ I QUI SOM ELS DE TRIBUNA BERGUEDANA

TOTES LES COSES QUE VOLIA DIR I QUE
SEGURAMENT NO HE SABUT EXPRESSAR
ALS MITJANS D’INFORMACIÓ

Aquest grup va germinar al Casal fa aproximadament 5 o 6 anys. Més tard, es va empeltar amb persones alienes al Casal i s’ha anat arrelant com una planta jove. Durant la seva creixença li han nascut noves fulles i ha perdut alguna de les primeres.

També s’han afegit altres persones, amb la mateixa dèria d’escriure, provinents dels Tallers d’Escriptura de la Biblioteca Municipal. Ens passem entre nosaltres les narracions per internet. El vano d’edat de les 12 persones del Grup va dels 69 anys als 11 anys d’edat de la benjamina. D’elles cinc són usuaris del Casal de G.G de Berga.

En aquest moments s’ha obert la poncella i ens mostra la promesa d’una formosa flor. Ens diferents ocasions s’havia parlat de fer un bloc però per desconeixement del mitjà ningú havia fet el pas endavant. La companya Montserrat Tafalla va posar mans i mànigues i després de molts esforços, telefonades a dojo que van suportar estoicament l’Anna i el Miquel, i les nostres respectives parelles, i un parell d’avortaments internautes va néixer feliçment la criatura.

Ara és una realitat i desitgem que poc a poc les altres persones del grup ens ajudin a fer-lo créixer sa i estalvi. La participació dels membres del Grup en el bloc és voluntària.

No volem fer ni critiques ni comentaris politics o religiosos, malgrat que surtin personatges d’aquest tarannà dins els relats. Hi ha blocs que si dediquen.

A tribunaberguedana.blogstop.com trobareu narracions, relats més curts o més llargs, cròniques de sortides i també de visites a esglésies o monuments generalment antics de la nostra Catalunya.

Berga, 23 setembre 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada