diumenge, 2 de juny del 2019

EL SENTIT COMÚ



Em d’explicar un sentit diferent dels cinc sentits comuns. És veu que ni ha molts d’altres de sentits, diuen que n’hi ha fins a vint... uf! No sé pas quin escollir. Bé, ho intentarem. Algunes vegades he pressentit alguna cosa fora del comú, una sensació ,el que sovint he pensat que seria el sisè sentit .

Estant sola a casa, sense ningú més, he sentit que hi ha quelcom o algú més a l’habitació que a vegades et fa companyia,   et vigila d’altres, o senzillament hi és. Una cosa que no pots explicar però notes que és allà. A voltes et fa sentir basarda i altres tranquil·litat. 

Sovint si quiet escoltes el silenci, pot ser que t’ajudi a resoldre una situació difícil o a prendre una decisió vital davant una cruïlla de camins, fer que escullis el mes encertat .
Per algú potser  seria l’esperit d’algun difunt, per d’altres l’altre jo que tots portem dins o la consciència... per altres l’energia que desprenem...

Ves a saber. Encara que jo sempre he pensat i cregut que això no és res més que el sentit comú, sovint el menys comú de tots el sentits.

20/02/2017/

2 comentaris:

  1. M'has fet pensar que potser hi havia algun fantasma a prop teu, he, he...Tens raó, el sentit comú és el menys comú dels sentits, una pena.
    Petonets, Anna.

    ResponElimina
  2. Ves a saber si per aquí hi ha algun fantasma que ronda, ah!... Bé, sents a vegades històries que s'expliquen sobre alguns fenómens i quan has de fer un relat et surten.
    Una abraçada M. Roser.

    ResponElimina