diumenge, 9 de juny del 2019

CONSELLS, NO


La Míriam ja estava farta dels  consells de la seva mare: “No facis això”, “Arriba abans de les deu”,  “No miris tant la tele i estudia més”,  “No surtis amb aquell noi tant dropo”, Arregla’t l’habitació abans de sortir”... que és pensava la seva mare, que encara era una nena que li havien de marcar el camí. Quan s’hi ajuntàvem els del pare, ja era el curull  de tot plegat.

La setmana passada  havia complert setze anys i va decidir que a partir d’ara faria el que li semblés, el que li dones la gana sense escoltar concells de  ningú.

L’endemà , dissabte, van sortir d’excursió amb el noi dropo en el cotxe de segona mà i el carnet recent estrenat. Van passar un dia de meravella a la muntanya, van pujar al cim, van menjar entrepans per dinar i a la tarda van trobar-se amb uns amics d’allà. Cap al tard emprenien la tornada. Mentre baixaven per quells paratges boscans i desèrtics  se’ls va avariar el cotxe. A la una de la nit, la noia trucava als seus pares que els anessin a buscar. 

29/03/2019/

2 comentaris:

  1. Que no deia que no en volia saber res??? Quan hi ha problemes sempre es pot comptar amb els pares. Una bona lliçó per a la noia!
    Petonets, Anna.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquests jovent que es pensen que ho saben i poden fer-ho tot... a la més petita sort tenen dels pares que els hi treuen les castanye del foc.
      Una abraçada M. Roser.

      Elimina