diumenge, 26 de maig del 2019

ORQUIDEAS SILVESTRES



Després de les pluges dels últims dies , avui el sol brilla i escalfa aquest bonic mati d’un diumenge de maig,  per això decidim pujar a Queralt per fer una petita caminada i gaudir del plàcid dia i de l’esplèndid paisatge que des d’allà s’albira en els dies clars.

Passem a  fer una vista a la  Verge  de Queralt , com sempre que hi pugem. Admirem una vegada més la bonica vista que el gran mirador ens brinda  i fem la petita caminada del dia, on sempre trobes gent que puja a caminar per aquells entorns.

Una altre afició que s’ha posat de moda ara per aquests vorals és l’escalada. Parelles i pares amb nens petits , comencen a iniciar-los en aquest esport d’aventura per les roques de mitjana alçada que voregen el santuari i els miradors . Veus menuts que s’enfilen roques amunt sense por, davant la mirada i les instruccions dels pares.

Avui el que m’ha sorprès és la verdor de l’entorn  i la quantitat de flors silvestres que lluïen per tot arreu , adornant  els vorals i els marges  dels camins. No en va som els més de maig, el més de les flors i de les pluges freqüents..

Una mostra és aquesta bella orquídia silvestre, de color rosat, que  en mig d’altres, creixien i  donaven vida i color a la cinglera, entre esbarzers  i altre flors més petitones,   sota la barana del mirador de la plaça de dalt del santuari.


26/05/2019/   

2 comentaris:

  1. Que en fa de temps que no he anat a Queralt, amb aquella vista tan magnífica...Tens raó, la natura després d'aquestes pluges està preciosa, dona gust observar-la mentre hi passeges!
    Petonets, Anna.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs a veure si t'animes hi puges algun dia aquest estiu i ens veiem. Recordant la última vegada que ens vem veure i que vam anar-hi a passejar. Aquests dies està tot preciós.
      Una abraçada M. Roser.

      Elimina