dijous, 21 de juny del 2018

EL PERE FA LA COMPRA



Mai més em torno a comprometre  a fer la compra per la reunió d’amics i sopar posterior que fem aquest vespre a casa de la Laura. Les dones ja m’han dit que elles cuinarien, però jo hauria de fer la compra, perquè elles no podien, a cap li anava bé. Jo,  innocent , he dit que me’n encarregaria. No sabia on em ficava.

Em tens aquí al mercat amb un carro carregat com un burro i a més segurament em fumaran crits perquè la compra no serà del seu gust. Primer he fet mitja hora de cua a la carnisseria , he agafat uns embotits i un parell de pollastres. Ostres! Penso que m’havien dit que portés carn. És que el carnisser m’ha atabalat amb preguntes sobre quina classe de carn volia i al final he tirat pel dret i he agafat l’aviram. Això si,  l’ha tallat molt bé per fer a la brasa.  També he agafat uns quants tastets, això encara ho he recordat, perquè m’agraden molt.

El beures, cava, vi ,cerveses, llimonades  i taronjades pels petits, també les  coca-coles, crec que està tot correcte. Aigües ? no sé si n’havia de portar. N’agafarem de l’aixeta.
  
Després de nou cua a la verduleria i al forn. He agafat les fruites i verdures que m’ha semblat, ja s’apanyaran si no son les correctes. Al forn he comprat el  pa i unes pastes concretes que volien. Ara penso que m’he descuidat la farina, ja que deien que volien fer un pastís. Per postres m’he quedat sense diners, sort que coneixia al de la fleca i demà li passaré a pagar.

No creia que aixó de fer la compra per dotze persones fos una cosa tan difícil, no sabia ni que havia de demanar. Crec que em comença a fallar la memòria. Es tant diferent quan hi anem amb la Mercè, ella sempre pensa amb tot. Ostres, es clar! M’he descuidat la llista que elles m’havien fet, a casa. Ja veig la quina em caurà.

06/05/2017/


2 comentaris:

  1. El problema no és que sigui difícil fer la compra sinó que en Pere no hi està acostumat, potser que hi vagi més sovint, això sí amb una bona llista...
    Bona revetlla, Anna.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó, el Pere , com molts homes esta no està acostumat a fer moltes coses. sort que avui ja no ni han masses així.
      Bona revetlla també per tu M. Roser

      Elimina