diumenge, 26 de novembre del 2017

FESTA DE SANTA CECILIA A AVIÀ



Avui la Coral Santa Maria d'Aviá ha celebrat, com cada any, la festa de la seva patrona, Santa Cecilia la patrona de la música, és el dia 22 de novembre, encara que normalment es celebra el diumenge més proper.


A les onze del matí hi ha hagut missa solemne cantada per la Coral en honor de la santa. Després el dinar de germanor a les escoles del poble, on amb els cantaires i familiars. hem gaudit d'un bon àpat, fet pel nostre gran cuiner, el Lluis,  i una estona de companyonia entre tots, els que sempre hi son i els familiars que ens hi trobem avui. No podiem faltar-hi els acudits i les cançons i després ja depresa a preparar-se pel concert.

A l'Ateneu del poble, a les sis  ha començat el concert, que aquest any, ha estat un CONCERT DE SARDANES POPULARS, molt escaien en aquests dies on tothom està un xic trasbalsat, pel enrenous politics de la nostra petit país. A més de la Coral Santa Maria d'Avià i han intervingut també el Grup Cantaire sant Bartomeu de Casserres i la Cobla Berga, sota la batuta dels directors Xavier Llobet i Denis Rojo. Tothom vestit de negre amb el llaç groc.


Sardanes com "Llevantina", "l'Empordà," "Les aromes de Queralt" o "Girona m'enamora" entre d'altres,  han fet vibrar als espectadors que han gaudit amb els cant de les nostres corals i amb la música de la cobla que les acompanyava.

S'ha acabat el concert amb "La santa Espina" i després "El cant dels Segadors" entre els grans aplaudiments del nombrós públic assistent.

26/11/2017/


2 comentaris:

  1. Quin concert tan bonic, no savia que cantaves amb la coral d'Avià...Quants records m'ha portat veure l'esglèsia, ja saps que jo hi vaig viure cinc anys a Avià...
    Petonets, Anna.

    ResponElimina
    Respostes
    1. De fet al fer aquest post he pensat en tu, que t'agradaria recordar temps passats. jo ara no canto a la coral d'Avià, abans si, hi haviem cantat tota la familia. Ara només hi canta el Josep i per les festes i sortides sempre mi apunto.
      Una abraçada M. Roser.

      Elimina