dimecres, 7 d’octubre del 2015

COM ES VAN CONÈIXER LA TELE I LA “BASURA”, SI UNA ESTAVA A LA CUINA I L’ALTRE AL MENJADOR. II.


 
Sobtadament s’escolta un fort crit a l’altre costat de la mampara. El presentador/a obre la porta i entra trobant-se a la senyora aixecada i vermella, i li diu:
¾    Primer calmis. Asseguis, vol un got d’aigua. A veurà que li sembla la petició de la seva cunyada. 

La dona en peu, malgrat els intents de la locutor/a, crida ben alt per que s’escolti a l’altre costat.
¾    Escolta tu Maria. Primer de diners no n’esperis cap. Tu dius que el teu Manel no en tenia ganes i anava sempre cansat. Tu creus que fent d’escrivent a l’ajuntament (amb perdó pels que treballen correctament als centres públics) podia estar cansat. El teu home, que era un dels més mantes dels que viuen sense fotre un cop, podia arribar cansat. No!!! Doncs sàpigues que la causa eren els lots de sexe que fèiem al meu llit. Ja em cuidava jo de treure-li tot allò que és pot treure d’un home. Fins el darrer moment i varies vegades. Per tant, t’he de dir que dels meus fills també algun pot ser del teu home. Quan va morir el teu Manel, no vaig reclamar-te res perquè vaig suposar que la pensió seria tan minsa com el seu treball laboral. Però dels diners dels meu home (i sembla que també teu a estones) no esperis ni cinc. Bruixa! Ah, i el Manel, el teu Manel, al llit complia com un brau. Adéu, i no et vull veure  mai més.- i marxa del plató tota estirada com un fuet. 

El presentador/a canvia de escenari i pregunta així:
¾    Que li sembla la resposta de la seva cunyada?
¾    Sempre ha estat una bruixa! És una mala persona! Una garrepa acabada! El seu home sempre ha estat un calçasses. Segurament un desgraciat banyut que sabia que la seva muller s’acostava amb el seu germà. Ai, Senyor! El que diran al poble al saber-ho. 

Tele-escombraries= Audiència mitjançant el ridícul de les persones A canvi de què: Diners, potser i són segons quins artistes llogats.   

Miquel Pujol Mur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada