divendres, 9 d’octubre del 2015

CAMINAR I SENTIR. Reflexions de matinada.


 
He sortit molt d’hora a caminar aquesta matí i l’aura fresca ha motivat que les meus passos fossin lleugers i un xic alegres. El meu cor bategà fortament. 

El sol encara és amagat en l’horitzó i el matí presenta els colors grisos i foscos de la matinada. Temps de reflexions i nous projectes. 

De sobte s’aclareix el dia i els raigs primers del sol s’albiren en la llunyania. Neix el nou dia i les noves sensacions. 

Poc a poc les ombres foragiten i el camí a l’il·luminar-se es renova. Temps de pensar que refer a la vida. 

Camps solcats i remoguts de terra fosca esperant les noves llavors. Renovar sempre l’existència. 

Altres camps curulls de verdor esperant el moment de la sega. La vida és una constant infinita.  

Les flors de nit no han tancat encara les seves pintades corol·les i llueixen els colors de sempre. L’alegria de la vida, els colors i els olors. 

L’arbre esmotxat mostra la seva fortalesa i reneixen noves branques del seu tronc. Superar les adversitats és la lluita eterna, tant de les plantes com dels humans. 

Malgrat l’heura que xucla la vida del vell tronc el seu sempitern desig vital fa brollar dues noves tiges que s’alcen al cel. La fe no té fronteres. 

Un soroll a la llunyania, un motor que xiscla amb força, on són aquells traginers, les mules, els matxos i els llauradors de la joventut. Descansen amb la pau del Senyor. 

Tantes coses passades, quan sentiments oblidats però el tarannà humà és omplir el dia a dia de noves il·lusions. Potser el somriure d’un nen obre la clau del pensament. 

Miquel Pujol Mur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada