dimecres, 29 d’octubre del 2014

SOPAR A LA FRESCA.

Era un sopar a l’aire lliure que és feia al pati de la casa nova del seu cunyat Joan. Eren tres parelles la Maria i el Manel, la Marta i el Joan, i han vingut també l’Elisa i el Pere.  

El problema es va iniciar a l’hora del cafè, més exactament quan posarem els licors sobre la taula i van començar a beure alegrement. 

La Marta i el Joan van anar a dins de la casa per posar al llit els seus dos fills i desitjar-los la bona nit. 

Aleshores l’Elisa i el Pere que portaven vivint des de feia temps a l’estranger van començar a fer comentaris picants i pot ser més d’un molt pujat de to. 

L’Elisa es posà mig tombada en un sofà però ensenyant totes les cuixes i certa roba interior. El Manel involuntàriament s’hi va fixar i la seva mirada va resseguir durant bastant temps l’espectacle ofert per la seva cunyada. 

Mentrestant la Maria escoltava atentament les paraules del germà del seu home, que amb gran nombre de paraules i moviments li explicava el darrer espectacle del Moulin Rouge. Semblava com si l’expressivitat del Pere i les seves paraules captivessin a la dona. 

Les mirades de la Maria i el Manel per un moment es van creuar i cadascú va prestar atenció al que escoltava o mirava l’altre.  

Una vermellor primer i una lividesa després va entelar les seves cares. 

Miquel Pujol Mur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada