diumenge, 22 de gener del 2017

PISSARRA EN BLANC


Heu de comentar el que hi ha escrit a la pissarra –acaba de dir la profe- Giro el ulls cap allà i veig la pissarra en blanc. Primer quedo parada i observo el que fan els companys  que tots ens hem quedat amb la mateixa cara de moniato.

Estic una estona mirant la gran pissarra sense cap escrit, llavors veig que tothom s’ha posat ja a escriure. Tinc els ulls fixes per l’ample espai en blanc, quan tot d’una observo a dalt en un canto una taca grisosa formant un rectangle d’angles desiguals.

Quin significat deu tenir aquesta cosa estranya, segur que està relacionat amb nosaltres. Quatre ratlles desiguals, quatre angles desiguals; nosaltres som vuit persones, al voltant de la taula. Ah! És clar, quatre i quatre són vuit (angles i ratlles) que encerclen al mig gris, la taula, com a metàfora de la matèria gris del nostre cervell, que connecta amb el de la qui ens ho a posat per fer-nos esprémer un xic  aquest òrgan.

Bé, s'ha acabat el temps. Veieu com al final no era tant difícil - escolto com diu  la profe.

23/11/2016/


2 comentaris:

  1. Caram, no sé pas si hauria sabut fer aquesta interpretació...
    Bona nit, Anna.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur que l'hauries fet molt millor. En els tallers que fem de tan en tan, quan et donen la consigna tens només deu minuts per escriure i no tens temps per rumiar massa.
      Petonets fresquets M. Roser.

      Elimina