dijous, 12 de gener del 2017

BLANC I NEGRE



Blanc i negre, dos colors oposats, o més bé el no color.  Quin contrast, quina harmonia de contraris . Una  combinació perfecte que trobem saviament representada entre aquests dos penjadors,  talment sembla que floten a l'espai.

L’obra més valuosa  de la jove artista  de moda, de la qual tothom parla a la ciutat. L’escultura més important i controvertida,  que s’exposa en aquesta sala d’art.

Feia dies que sentia a parlar d’aquesta obra, ara per fi la tinc al davant  i la puc contemplar tranquil·lament. Estic fascinada amb aquesta escultura. Quina línia més estilitzada, quina originalitat. Uns elements tan senzills com aquests... dos penjadors, un de blanc i un de negre, enllaçats ; i quines formes tant suaus, triangulars, d’extrems arrodonits. Quin material més modern l’emprat en aquesta figura, que  permet un modelat tan perfecte, quina combinació més artística  que a més es barreja perfectament amb el filferro que forma el semicercle de l’anella de penjar de cadascun. 

Una obra espectacular, senzilla, però moderna alhora. El blanc i el negre. Dos  colors que s’oposen i és complementen,  igual com el dia i la nit; el fred i la calor,  l’estiu i l’hivern... i així molts d'altres.

Creieu-me, si en teniu ocasió, no us la deixeu perdre aquesta impressionant obra d'art, la més important de la temporada.


22/05/2016/


2 comentaris:

  1. Que vols que et digui entenc això del contrast del blanc i negre, però em costa molt veure això com una obra d'art...A mi les coses tan modernes, però em sembla notar una mica d'ironia en les teves paraules ( o no?)...
    Petonets, Anna.

    ResponElimina
  2. Ei, M. Roser, que aixó era un tema que ens va posar la profe d'escriptura. Observar dos penjadors, blanc i negre, com si fos una obra d'art. Es clar el tema el vam fer amb una xic d'ironia i tots ens en vam sortir com vam poder.
    Una abraçada.

    ResponElimina