divendres, 10 de juliol del 2015

LA CAFETERA.


Apreciada clienta, miri jo sóc simplement un senzill venedor que durant tota la meva vida, abans d’oferir un producte, sempre he passat molt temps estudiant els seus pros i les seves contres. I per què, es preguntarà vostè? Simplement per saber que el producte que li venc és el millor que hi ha al mercat i a més el que s’adapta perfectament a les seves necessitats. Jo vull tenir clientes i clients segurs de que no els enganyo mai. Millor dit jo necessito tenir amigues i amics, però no com qualsevol passavolant que els engalipa una vegada i no torna. No, amics de veritat que em sàpiguen conèixer com el seu millor proveïdor. 

També vull dir-li que he estudiat amb anterioritat les seves preferències. Els meus productes serveixen per facilitar la vida i al mateix temps, per satisfer els desigs dels meus amics compradors. Fins i tot, aquelles dèries més incontrolades i més amagades dins de l’intricat món de la ment. 

Aquest cop simplement li ofereixo una cafetera de darrer disseny. Tant serveix per fer cafè, com per adornar qualsevol prestatge de la seva biblioteca. El seu color varia segons la intensitat del llum, per tant, la pot col·locar en qualsevol lleixa i com és tan moderna ningú creurà ésser davant d’una cafetera. Lluirà majestuosa on sigui, cridant l’atenció dels seus convidats que admiraran el seu bon gust al mateix temps que la seva modernitat. 

Com pot veure no porta endolls, ni cap cable, ni piles, sinó que funciona amb un xip de nova generació que a l’escoltar la seva veu obeirà automàticament el seu manament. Tampoc necessita posar-li aigua ja que l’absorbeix de l’aire ambiental. Neta i pura, sense cap aportació de substàncies terroses. 

I... Oh! Meravella de les meravelles tampoc necessita cafè, perquè aquest prodigi del prodigis, mitjançant una memòria digital, sempre sap què espera vostè del sabor i l’aroma que desitja en el precís moment. 

També com és una peça tan futurible sempre serà a la seva disposició tant per fer-li el cafè com per fer convertir en agradables aquells instants que a vegades ens agafa la destemprança en les fredes nits de l’hivern. 

Ah! Me n’oblidava és tant experimentada que ràpidament coneix el seu gust de dolçor i li posa automàticament el sucre adequat. 

 I com veig que li agrada li faré un regal de novíssima tecnologia: l’abocador de llet per a quan vulgui un tallat o un cafè amb llet. 

Com pot veure amb aquesta cafetera gaudirà el mateix que quan d’amagatotis, pujava a veure l’àvia perquè li fes el cafetó, aquell recordat cafè de mitjó. Cal renovar-se però conservant els sabors de sempre. 

Miquel Pujol Mur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada