dijous, 8 de maig del 2014

HE VIST UN OVNI


Descripció d’un ovni.  Objecte volador no identificat. Això  és el que jo vaig veure.
Un dia d’aquests a la tarda que havia anat a caminar, tornant cap a casa, quan es començava a fer fosc, passava per entre uns camps i vaig veure un ovni, bé un estrany objecte volador no identificat.

 
Per sobre del meu cap a uns vint metres, volava aquest  objecte estrany, primer em vaig pensar que era un avió de joguina d’aquests teledirigits, vaig patir per si es dirigia contra el meu cap, però no,  va començar a enlairar-se, i donar volts per sobre meu. Ningú es veia pel entorn, ni enlloc, només camps i jo sola allà, em vaig espantar una mica. Serà un ovni? –vaig pensar- Portava llumetes de colors, vermelles i verdes, a davant i al darrera  i era força gran, no tant com una avioneta, però deu ni do. Vaig veure que no tenia ales, era com quadrat. Estava entre espantada i encuriosida, mirant aquell estrany objecte que volava i feia un estrany soroll.
 Ja veia com es deturava i començaven a sortir de dintre seu éssers estranys de color verd que venien cap a mi i m’adduïen i se’m emportaven a un altre planeta. La  meva imaginació no tenia límit , podia més la curiositat que la por. Però no es va deturar, només és va enlairar i va anar seguint amunt , amunt, amagant-se darrera la muntanya de Queralt i així el vaig perdre de vista.

A casa van dir-me que havia vist visions, es reien de mi, però jo estava segura que l’havia vist i durant uns dies vaig optar per no parlar-ne amb ningú, encara que dintre meu  no podia deixar de preguntar-me que era aquell estrany objecte.
Uns dies més tard que hi havia la meva filla i el meu gendre a casa,  ho vaig tornar a comentar de nou, la meva filla em va dir que segurament havia vist un “drone” que es un objecte volador teledirigit per ordinador o gps. Que no massa lluny d’allà hi ha un lloc que en fabriquen i que podrien estar fent proves.

Avui he vist un reportatge de drones al diari amb algunes fotos i en n’he vist una   que realment  s’assemblava molt amb el que  vaig veure. Aquí s’acaba la meva il·lusió d’haver vist un ovni. Ara sé que el que realment vaig veure va ser un “drone”

06/05/2014

 

6 comentaris:

  1. Doncs, jo no he vist mai cap drone! M'hauria pensat ben bé que era un ovni, ara havent llegit aquesta història ja ho tindré present ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs es veu que ni ha bastants de "drones" i pel que sembla tenen molt futur. Encara que quan veus el primer fa respecte.

      Elimina
  2. De fet, per tu si que era un OVNI ja que es tractava de un Objecte Volador No Identificat, però un cop et van explicar què era ja va deixar de ser un ovni per convertir-se en un drone ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Te'ns raó, jo em vaig ven creure que veia un ovni, però em va agradar conèixer la veritat i haver vist un "drone"

      Elimina
  3. No s'havia que per aquí es fabriquessin aquesta mena d'artefactes...De fet tu tenies raó, havies vist un objecte volador no identificat( amb fantasia i tot) encara que després, resultes ser un objecte conegut. Suposo que deu ser ben curiós...
    Petonets i bon cap de setmana.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segons un article que vaig llegir al Regió7, a Moià hi ha una industria que en fabrica o en dissenya, no recordo bé, el cas es que va ser molt curiós veure aquell artefacte.
      Petonets i bona setmana

      Elimina