dimecres, 23 de novembre del 2011

EL REPORTATGE

Hi ho havia de saber així! A través d’aquell maleït reportatge! si, no m’ho podia creure! dintre meu encara bullen un garbuix de sentiments; però m’acaba de caure de cop del pedestal on sempre l’havia tingut. Si que a vegades tenia uns hàbits una mica estrafolaris, a voltes estava distant i seriós i a vegades era molt afectuós, però els meus ulls de nena l’admiraven, era el pare que no havia conegut mai, ja que el meu havia mort d’accident, just quan només tenia dos mesos..
Per això quan la mare es va casar amb ell, amb l’Albert, la meva situació va canviar, era feliç, ja tenia el pare que sempre havia desitjat, com totes les altres nenes. Ell era periodista, treballava a la redacció del diari El Matí, i encara que el veia poc, quan era a casa jugava molt amb mi, i amb la mare, i sempre em feia fotos, deia que era una nena molt maca i molt fotogènica.
Per això no vaig entendre res, quan pocs anys més tard, es van separar, encara que ja tenia 10 anys, em va quedar una gran recança vers la mare, ella em va dir que quan fos gran ja ho entendria, que tot ho feia pel meu bé, però jo no ho entenia ni vaig acceptar-ho mai.
Avui ho he entès mare! Com devies patir!Ara comprenc moltes coses? Com sempre li agradava de fer-me fotos mentre em banyava, o quan anàvem a aquella platja nudista a Menorca, els seus jocs, ara ho entenc. Però tu, tu ho vas descobrir, i vas voler protegir-me d’ell, i per això et vas separar, encara que te’l estimessis.
Llegint aquest reportatge ho he vist clar, i mentre me’l mirava en la fotografia en mig d’aquells altres delinqüents, quan eren detinguts per la policia, tots ells pederastes, i traficants de. pornografia infantil. Avui ho he entès mare!!!

17 de maig de 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada