Ingredients: dolç, dolent, encertat, verd, llet, Queralt,
un monstre, suau, penetrant.
Preparació:
Estava asseguda a la terrassa
d’aquell bar; un aire suau baixava de la serralada de Queralt, feia un matí
fresquet. El verd dels camps del costat i aquells arbres florits deixaven
aquella flaire penetrant que embriagava, en aquell dia radiant de primavera.
Quan va venir el cambrer a
preguntar-me que volia, estava tant absorta gaudint del paisatge, que em vaig
dur un ensurt, talment com si hagués
vist un monstre. Li vaig demanar un cafè
amb llet i unes petites pastes de
crema i xocolata. Sóc molt llaminera i m’agrada molt el dolç.
Als pocs moments estava
delectant-me amb aquells pastissets i assaborint poc a poc el cafè amb llet, que estava del tot
encertat, tal com m’agrada a mi, així com les pastes.
En acabar em vaig adonar d’una
galeta embolicada al costat de la tassa. La vaig desembolicar i me la vaig
posar a la boca... Escs... quin sabor més
dolent. Em va espatllar del tot el gust d'aquell esmorzar tant saborós que acabava de
prendre.
12/04/2015/
Això et passa per golafre, de què devia ser la galeta? Però només esmorzar mirant la muntanya de Queralt, ja és un plaer...
ResponEliminaPetonets, Anna.
Una mica golafre potser si, encara que esmorzar gaudint de la vist de Queralt, com bé tu dius, és el millor plaer.
EliminaUna abraçada M. Roser.