dissabte, 22 d’agost del 2015

CONCERT D'ESTIU A SANTA MARIA D'AVIÀ






Dimecres, dia 15 de juliol. Un dels dies més caloroses d’aquest estiu, però aquell concert a la fresca, al planell de davant  l’església romànica de Santa Maria d’Avià, al caure la tarda, va fer del capvespre una jornada  agradable i refrescant.

La coral Santa Maria d’Avià, davant  l’ermita, de la qual va agafar  el nom, ens va oferir un gran concert,  amb un repertori de música clàssica i popular; tant  de la  nostra terra, com altres peces conegudes,  festives i rítmiques  d’arreu del món.

En el marc incomparable del pla de santa Maria, amb la bella joia del romànic  presidint l’escena,  envoltada  de natura, en aquella hora del capvespre, on la llum minvant anava deixant  pas a la foscor. Quan la xafogor del dia  s’alleugeria amb la brisa suau que baixava de la serralada de Queralt, un centenar de persones vam poder gaudir d’una vetllada excepcional, d’un concert amè i refrescant.

La vetllada va acabar amb la popular  “Sardana d’Avià” de Josep Vila i amb lletra de  Neus Ballarà, que ens parla del poble, les seves festes, tradicions i costums.

 20/08/2015/
 
 

4 comentaris:

  1. Que bonic, em fas una miqueta d'enveja sana...Tantes vegades com hi havíem anat a caminar pet aquells barals! Suposo que devies veure la M. Dolors...
    Petonets musicals, Anna.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oh Anna, que maca la descripció que fas del Concert i de l'entorn, realment va ser un capvespre molt maco.

      Elimina
    2. Ja m'imagino M. Roser que aquet lloc et porta bonics records del passat. Si també hi havia la Dolors, encara que només ens vam saludar.
      Una abraçada

      Elimina
    3. Gràcies M. Àngels per les teves paraules, va ser un concert molt maco. He estat dies a fer-lo pels problemes amb les fotos.
      Una abraçada

      Elimina