dijous, 18 de juny del 2015

PETIT I ATREVIT


Paraules:  gos petit, home valent, rellotge sorollós.
 

Com cada matí, la Mireia passejava el seu gosset petit pel parc. Li agradava sortir a aquella hora, sentir l’aire fresc, la calma matinal i la remor de les fulles dels arbres. El Buc, que així es deia el gos, corria i saltava tranquil, allà el deixaven una estona deslligat , ja que en aquella hora no hi havia  nens.

El gosset es va allunyar una mica més que de costum i es va creuar entre les cames d’aquell home, alt, gros i valent, i el va fer trontollar una mica. Aquest es va enfurismar molt amb aquell mocós de gos, a qui va córrer a empaitar. El gos petit es va parar al seu davant i li va plantar cara, tot lladrant fortament. L’home, portava una bossa grossa, dintre hi havia un rellotge sorollós, que duia a arreglar. Li va donar un cop de bossa al cap que només el va tocar de resquitllada; el gos petit enrabiat, va començar a mossegar-li una cama. L’home, al no sortir-se’n a cops de peu, li va donar un altre cop amb la bossa, en el mateix moment en que el gos s’apartava i aquesta va anar a parar contra un arbre, estavellant-se la bossa i el rellotge que hi havia dins i l’home mig perdia l’equilibri.

Mentre la Mireia corria cap a  ells cridant el Buc amb força, i desapareixien els dos pel l’altre banda del parc.

15/06/2015/
 

2 comentaris:

  1. Ai mecatxis! aquest gossets petits quan s'enfaden se t'encaren i no tenen por de res...A mi no són pas dels què més m'agraden, tenen massa mal geni...Ara que la Mireia, molt mal fet, com a mínim li podia haver demanat disculpes, perquè els gossos han d'anar lligats...
    Petonets Anna.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquests gossets petits a vegades tenen molt mal geni, i no tenen por de res. Segur que la Mireia es va escapolir perquè li va fer por l'home alt i gros.
      Una abraçada M. Roser

      Elimina