dimarts, 14 de maig del 2013

COMPORTAMENT IRREGULAR




Si, ja sé que no hi havia maldat  en aquelles paraules, però el cert és que em van ofendre molt; sobretot perquè en aquells dies potser estava una mica més sensible per tots aquells fets ocorreguts. Encara que penso que aquest és un tema prou important , que no es pot banalitzar a la lleugera, perquè el comportament  irregular d’algunes persones mostra fins on és capaç d’arribar l’inconscient humà quan es troba davant de situacions imprevisibles.
Amb tot crec que cadascú  ha de prendre consciència de  les seves limitacions i de les conseqüències que amb els seus actes i les seves paraules poden produir en terceres persones, aquestes completament alienes als fets d’originals i a les quals  pot afectar profundament; encara que la major part de  vegades  siguin només fruit d’un mala interpretació  o d’una fugida endavant , de qui,  per tal d’eludir responsabilitats intenta crear nous problemes, per tal d’evitar assumir els  originals.
Ara, analitzant  fredament aquesta situació passada, s’ha arribat a la conclusió, que en ella mateixa hi podem  trobar  la  clau per tal d’ aconseguir arribar a una  solució i poder resoldre d’una vegada per sempre el conflicte amb les noves veïnes del segon tercera i els altres propietaris de la comunitat. 

Observant que,  el que en un principi era un handicap  per la convivència i la bona harmonia entre la fràgil comunitat de propietaris, s’ha convertit en una oportunitat ,  en una nova manera d’entendre’s  entre els veïns i que les disputes i els malentesos que sovint hi ha, es pugin resoldre de manera satisfactòria,   propiciant el diàleg i així poder aclarir  els dubtes i les situacions de malentesos que han omplert de neguit i angoixa, els darrers dies a algunes persones de l’escala i han posat en dubte l’honestedat i el bon senderi d’algunes d’aquestes persones, així una vegada aclarides i tornades les coses al seu lloc , podrà  tornar  ser instaurada la tranquil·litat entre els veïns de l’immoble i el retorn de la credibilitat i honorabilitat de les  persones afectades.

 
 – 4 de maig de 2013-
 

2 comentaris:

  1. Has fet tot un tractat de filosofia sobre un text quotidià...Ai els veïns!
    Petonets, Anna.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé, tan com filosofia, el cert que avui ha tocat el rebre als veïns, encara que amb els de veritat mai hi ha problemes.
      Petonets de bona nit Roser

      Elimina