dissabte, 15 de juny del 2013

NENA... FES BONDAT !


Segur que tots l’hem sentit  o dit alguna vegada aquesta expressió; l'hem escoltat en boca d'una mare  que aconsella i és preocupa per la seva filla.
La cosa no tindria cap particularitat si no fos que la nena  en qüestió tenia 83 anys  i li deia la seva mare, quan la va anar a veure a l’hospital on la filla estava ingressada per una caiguda en que s’havia trencat el fèmur. Jo estava  amb un familiar al llit del costat, quan va arribar la mare , que tenia 104 anys, a veure la filla. La dona caminava amb dificultat, amb unes crosses i l’acompanyava una veïna. Després de passar bona part de tarda amb la filla, fent petar la xerrada, i també parlant amb nosaltres , la dona  li va fer un petó i es va acomiadar fins l’endemà, i quan anava a sortir  de l’habitació, la dona es va girar  cap al llit on estava estirada la filla i li va etzibar

-          Sobretot, nena.... Fes bondat!
 
-15 de juny de 2013-
 
 

3 comentaris:

  1. Caram quina mare més preocupada per la seva filla, no em puc ni imaginar com devia ser la seva relació quan eren joves...Però m'ha fet molta gràcia...
    Bona nit, Anna.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit M. Roser, doncs si que va ser curiosa la sortida, tots van quedar sorpresos. Suposo que la relació mare i filla, seria la que es donava en tot el segle passat, les mares cuiden, vetllen i assessoren les filles, el que a elles més els convé.

      Elimina
  2. doncs havent tingut una mare que va morir als 105 anys i va estar llúcida fins als 103, no se'm fa gens estrany. A les quatre germanes ens deia "nena" i agafava actituts protectores.

    ResponElimina