dimarts, 28 d’octubre del 2014

FERIDES OBERTES de Gillian Flynn


El llibre “Ferides obertes” de GILLIAN FLYNN i traduït al català per Ferran Ràfols, és una edició de la Magrana, de 2014.

Ahir el vaig acabar de llegir aquest llibre. Em va agradar molt, el vaig devorar en pocs dies. Em va agradar per la  seva història , pel fons dels seus personatges, pel seu final, per la  protagonista i la seva motxilla emocional , per tot, perquè té un fons que va més enllà del fet que es mati a algú.
Enveges , xafarderies, ferides, sang, assassinats, sordidesa , relacions familiars tòxiques. Tot el que és pot esperar  i desitges en una novel·la d’intrigues i assassinats.

Vas descobrint cada personatge  poc a poc al llarg de la novel·la.  La Camille, la jove protagonista,  té una història i un passat  que la condicionen, però és el que li dona  ànima a la història i al personatge.
 
El llibre enganxa des de bon començament, el seu ritme narratiu és àgil, et manté en suspens  fins al final, però a les últimes 50 pàgines ja no pots parar de llegir, vols arribar al final, que encara que el pots intuir resulta sorprenent.

Si teniu ocasió, us recomano que el llegiu, segur que us agradarà tant com a mi.

22/10/2014/

2 comentaris:

  1. Gràcies per la recomanació, si la lletra no és molt petita( és una cosa que he de tenir en compte) me'l compraré...
    Petonets, Anna.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La lletra es grossa, normal, es llegeix molt bé. Penso que t'agradarà.
      Bona nit, M. Roser

      Elimina