dijous, 1 de març del 2012

PENSAMENTS DE COLORS

Fa un parell de dies vaig tenir un bon disgust, al baixar al jardí, per veure les meves flors que tan cuidava i que havia ben tapat, per por de les darreres gelades; al destapar-les, ja pensava que estarien una mica tocades, però no! estaven mortes del tot; glaçades completament. M’he entristit, les flors tan boniques que tenia i ara, tot en orris. Vaig estat tot el dia enfurrunyada envoltada per pensaments foscos, negres, empipada amb el temps, les glaçades i amb tot i amb tothom.

Ahir quan em vaig llevar encara em durava l’empipament. De cop em vaig dir; Canvia de xip. Prou d’estar trista i de veure-ho tot negre. Pensa en positiu, pensa en color. Les coses que es poden arreglar s’arreglen. Endavant. Pensaments de colors... i mans a l’obra.

Després de treballar-hi tot el dia, avui, així és el meu jardí, esplèndid ufanós, torna a estar ple de vida i de color, està ple de...
PENSAMENTS DE COLORS!!!

6 comentaris:

  1. Si els nostres pensaments són de colors, cap jardí els podrà fer la competència...
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola M. Roser, tens tota al raó, quan es pot donar la volta a una situació difícil, i veure les coses amb una l'atre mirada , res si pot comparar.
      Una abraçada

      Elimina
  2. és talment com mirar un got mig buit o mig ple, cal triar l'opció optimista. Has pogut gaudir altre cop amb l'espera i el resultat final.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ratipotis, m'agrada la teva comparació amb el got a la meitat. A vegades costa decantar-se per la opció optimista, però si s'aconsegueix, val la pena.
      Un petó

      Elimina
  3. Pensaments positius, pensaments de colors... Que bonic!

    Llàstima que, a vegades, costi tant d'aconseguir-ho

    ResponElimina
    Respostes
    1. Encara que costi, s'ha d'intentar, llavors és pot aconseguir, o no. Si no ho intentem no no ho aconseguirem
      Bona nit!!!

      Elimina