dissabte, 28 de desembre del 2013

DES DE SYDNEY


Sydney , 20 de desembre  de 2013

Estimats pares,
És el primer any de la meva vida que no passarem el Nadal junts, us trobaré molt a faltar , us enyoro molt des d’aquesta terra australiana on fa sis mesos que es la meva nova pàtria.

Enyoraré  aquest  Nadal, a més de vosaltres , el caliu de casa , el dinar, l’escudella,  els torrons, el fred, el pessebre, les muntanyes nevades...   M’agrada aquest país on visc i hi estic molt bé, però ara  aquí és plena canícula, fins podem anar a la platja. Això no es Nadal.
Enyoro el meu trosset de país, Catalunya,  on fins fa poc havia viscut ,  els amics , les tradicions, el pessebre, els pastorets, les nadales, el caga-tió,  els reis.. Espero i desitjo que aquest Any Nou que ara comença  el nostre petit país visqui grans esdeveniments  i aconsegueixi la preuada llibertat que desitja i també espero poder tornar uns dies per compartir-los amb vosaltres.

Amb tota la meva estimació i amor a vosaltres que des de lluny s’engrandeix, i que quan ets a prop a vegades no saps mostrar. Pare, de tu  recordo  les llargues vetllades on sempre explicaves  aventures de la teva joventut i a tu mare t’agraeixo el teu suport i companyia que sempre m’has  mostrat, encara que a vegades no l’he sabut comprendre massa . Gràcies per tot i us estimo molt.
Us desitjo pau i joia en aquestes Festes, i bona salut per poder-les  gaudir el màxim. Jo estaré amb vosaltres el dia de Nadal en l’esperit, tot i la distància i el canvi d’horari les  celebraré des d’aquí gaudint del vostre record.

Molts petons i abraçades de qui us estima
Carme.


El dia 24 a la nit, la mare feia el sopar de Nadal, tenia la carta  a les mans i els ulls abnegats de llàgrimes, mentre la mostrava al marit i els dos es fonien en una abraçada. La seva nena ja havia volat del niu. 

Nadal 2013
 

2 comentaris:

  1. Em sembla que al pas que anem, aquestes cartes cada vegada seran més freqüents...
    Petonets festius, Anna.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó M. Roser, les comunicacions avui en dia ja són gairebé instantànies, tret d'algun cas aïllat.
      Petonets de diumenge al vespre

      Elimina