dijous, 7 de febrer del 2013

TESTIMONI


Començava a fer-se fosc i al carrer hi havia poca gent. M’agradava  mirar pel balcó com es feia de nit a l’hivern, veure els carrers solitaris i il·luminats des d’aquella alçada. Anava ben abrigada doncs el fred era viu, i de sobte va passar. Jo ho mirava des del balcó i no podia fer-hi res per aturar-ho. Intentava cridar, però  des d’un sisè pis no es sentia res al buit, a més cal afegir-hi el soroll dels cotxes.
 
Vaig com finalment un cotxe s’atura. Que bé!  - penso- almenys algú es valent per planta cara a l’agressor.  Però, oh! que està passant? Del cotxe en surt un home que dona un cop a la noia que es resistia i aquesta mig inconscient es ficada per força a dins el cotxe pels dos homes
 
Vaig cridar, volia intentar aturar-los. Vaig mirar la matrícula del cotxe però des d’aquella alçada no es veia. Vaig trucar als Mossos D’Esquadra, aquests van començar a fer-me preguntes. Els dic que es una emergència, que han segrestat una noia davant de casa meva.
 
Després de moltes dilacions , sols he pogut detallar el cotxe, un Volvo  negre o fosc i una mica la dona i els agressors. Em diuen que si localitzen algú ja m’avisaran perquè faci de testimoni.
 
Han passat dos dies, ningú no m’ha dit res. Quan jo he telefonat a la Comissaria  per si sabien alguna cosa  m’han contestat:  “Sense novetats.  Estem investigant.”
 
Avui, al tercer dia del incident llegeixo al diari, una noticia en un requadre petit a la portada on dos nens de deu i dotze anys, denuncien la desaparició de la seva mare, fa dos dies que no va per casa. Treballava a la nit i de dia dormia i tenia cura d'ells. Fa tres dies que no ha aparegut per casa. Els nens estan sols,  tenen la nevera buida,  no tenen menjar i no saben res de la seva mare.  La dona estava en tràmits de separació. El pare no esta localitzable.
 
La descripció de la dona es calcada a la noia que van agredir a sota de casa. La policia està encara sense novetats.
 
 

2 comentaris:

  1. Hi ha situacions que ens fan sentir ben impotents...I no entenem la lentitud de la justícia...
    Petonets Anna.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó M. Roser la gent avui dia es sent totalment desprotegida davant multitud d'agressions que no són, com en aquest cas, fictícies sinó reals.
      Bon diumenge!!!

      Elimina