dimecres, 19 de desembre del 2012

REGAL INVISIBLE DE L'AMIC INVISIBLE


Aquests dies es fan moltes celebracions i trobades d'amics i amigues, companys de feina i colegues de tota mena. És la setmana de Nadal i tothom vol celebrar-ho, i en la majòria de les festes es fa l'amic invisible, on hi ha intercanvi de regals.

El Gerard , aquest any no ha pogut anar a cap d'aquestes celebracions, no obstant ha rebut el millor regal que li han fet mai, un amic invisible, que mai coneixerà li ha fet el més gran regal que es pot fer a un nen de 13 anys en aquestes festes. El regal que li ha fet també es invisible , no es veu però es troba i es palpa.

 
" Gràcies amic invisible per aquest regal invible que m'has fet, el cuidarè molt i no m'oblidarè mai de tu, encara que mai sabrè qui vas ser". -pensava el noi, ara ja conscient al llit de l'hospital.  Ahir al Gerard, li van fer un trasplantament de fetge, un regal que el retornarà a la vida, quan gairebé la tenia acabada.

-Desembre de 2012-

2 comentaris:

  1. L'amic era invisible, però el regal és ben visible...
    Un regal que li permetrà seguir fent la vida normal d'un nen de 13 anys. Un regal cent per cent, nadalenc!
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé, com a regal invisible em referia a que el nen no el va veure el regal, se'l va trobar ja posat, quan va despertar de l'operació. De fet va ser un gran regal nadalenc.
      Petons per tu

      Elimina