diumenge, 24 de febrer del 2019

REFLEX DE LLUNA SOBRE LA GUITARRA



La nit era xafogosa, la finestra romania oberta de bat a bat, el noiet ara dormia plàcidament al llit, fins feia poc havia estat tocant la guitarra, assajant pel concert de l’endemà, finalment havia quedat rendit.  La guitarra descansava dreta sobre el coixí de la butaca al davant mateix del ample finestral.  

La lluna plena brillava il·luminant la nit fosca. En el seu recorregut nocturn, va creuar l’indret de la finestra oberta.  Aquesta és  va reflectir sobre la guitarra i d’allà un raig s’esbiaixà cap  a la cara del noi adormit, mentre inundava la cambra de claror. La forta  llum damunt dels ulls van fer que el noiet es despertés sobresaltat, pensant que ja era de dia i que s’havia descuidat, mentre es fregava els ulls  davant la forta claror.

Aviat és va adonar del que passava i va observar una estona amb els ulls mig clucs i  encuriosit aquells reflexes de la lluna per la cambra a traves de la guitarra . Llavors va mirar el rellotge...  les quatre de la matinada. Que bé!  poder descansar  unes horetes més. Content es dona la volta al llit i torna a adormir-se. Després tindrà un dia molt atrafegat i cal estar ben despert.

16/02/20197

2 comentaris:

  1. I potser aquest episodi nocturn amb la guitarra i la lluna, li servirà d'inspiració per escriure alguna cançó romàntica. Si jo deixés la persiana pujada, la lluna també em vindria a fer pessigolles de llum...
    Petonets, Anna.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segurament M. Roser que la lluna i la guitarra li serviran d'inspiració romàntica per alguna cançó, a ell i a qualsevol músic o poeta. També m'imagino la vista privilegiada que tens a casa teva per gaudir a les nits del cel, la lluna i no se si també pots veure a vegades alguns estels.
      Una abraçada.

      Elimina