diumenge, 24 de març del 2019

ESTRIS DE BRICOLATGE



(Una dona entre ens uns magatzems i compra: un martell, una destral , una corda i una poma. Per que vol tot això aquesta dona?



La Mònica ha entrat en un d’aquells magatzems que hi trobes de tot, un de xinés, com la majoria, amb l’objectiu de comprar quatre coses concretes, un martell, una destral, una corda i una poma. Busca i  s’apressa entre les estanteries. Els tres primers li fan falta urgentment , ja que segons sembla hi ha hagut desperfectes en la casa del poble per la ventada. El marit hi ha pujat de bon matí i aviat l’ha trucat per què li comprés les tres coses i les hi portés urgentment. Es veu que un arbre ha caigut damunt del corral i ha ensorrat la teulada . Llavors la destral que tenien allà s’ha trencat.

Ja té una destral grossa i esmolada i un rull de corda gruixuda i forta per aixecar l’arbre després d’haver tallat les branques més gruixudes. També ha trobat el martell, i a més ha comprat uns claus, ( no fos cas que tampoc n'hi hagués a la capsa) per apuntalar amb trossos de fusta el tros de corral que s’ha ensorrat i dona a les habitacions del darrera . El martell es veu que amb el rebombori s’ha perdut.

La poma és l’única cosa que no ha trobat en aquell establiment, però sortint hi havia un petita botiga de queviures i n’ha comprat una. Per què volia la poma? Doncs per menjar-se-la ara abans de marxar. Ja que amb tot l’enrenou es va adonar que no havia esmorzat .

16/03/19/

2 comentaris:

  1. Amb tantes preses per comprar i reparar els desperfectes, es va oblidar del més important, esmorzar...No sé si amb una poma farà!!!
    Petonets, Anna.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé teniem una poma que havia d'entrar al relat amb els altres objectes, i es clar, que es fa amb una poma, vaig pensar que seria un bon desdejuni, després caldria fer un esmorzar més consistent o dinar.
      Una abraçada M. Roser.

      Elimina