dimecres, 24 d’octubre del 2012

PARELLA D'ÀNECS A L'ESTANY

Aquesta jove parella d'ànecs s'ha allunyat de la resta de companys, que nadaven adelarats per l'estany. Volen estar sols per gaudir d'aquesta soleida tarda de tardor.

L'aigua, neta i cristal·lina, encara és agradable, en aquesta època de l'any; els ànecs s'han emparat en la variada vegetació que voreja l'estany, entre bedolls , acàcies i altres plantes arbustives;  però el que més els protegeix de les mirades indiscretes i curioses de les altres aus del llacs és  un  salze ploraner que  branda les seves branques dins l'aigua i on forma unes ombrívoles cavitats on la parelleta s'arrecera cada tarda.

Cada tarda disimuladament neden en direcció al seu particular refugi, en busca d'una estona d'intimitat i solitud.

Envoltats per aquest abellidor paratge la jove parella s'entrega a la seva efervescència amorosa.

Aquestes coses, però, no es poden amagar massa temps, i  un vespre un cigne tafaner que voleiava altiu pel lloc els va descobrir, i aviat totes les aus i ocells de l'estany es van assabentar de la nova.

 
Des de llavors la jove parella no van haver d'amagar-se dels altres, però encara molts dies els agradava anar gaudir de nou d'aquell seu i secret amagatall.


4 comentaris:

  1. És bonic trobar un lloc on estar a recer de les mirades dels altres, encara que es tracti d'animalets, que també tenen les seves intimitats...És un racó molt bonic a l'ombra d'aquest desmai!
    Petonets.

    ResponElimina
  2. Al llac de Puigcerdà s'hi troben aquests bonics racons, resguardats per l'arbreda i moltes vegades ànecs, i altres aus s'hi refugien. Es bonic observar-los una estona, mentre nedan.
    Petonets de retorn.

    ResponElimina
  3. uy!!! puc manllevar-te la foto dels ànecs?.

    ResponElimina