dijous, 31 de juliol del 2014

NITS NOSTÀLGIQUES


Cada nit m’agafa la  nostàlgia. Quines nits més  nostàlgiques, sempre que recordo aquelles altres.  Asseguda  en  la gandula  de la meva terrassa, com em punyent els records d’aquelles altres nits, quan estàvem junts amb el Rafel. Havia passat molt temps però  encara no l’havia pogut oblidar. Ell va decidir  marxar amb l’altra, aquella dona jove , trenta anys menys  que ell , que ja rondava la seixantena; ella, més jove que la seva pròpia filla l’havia enlluernat  i se’l havia emportat. Ara ja feia dos anys que vivien junts.
Les càlides nits d’estiu solíem passar-les  a la terrassa fins passada la mitjanit, sota un cel estrellat,  fins allà arribava la brisa  del mar que refrescava l’ambient i el perfum del bosc proper, que delectava els sentits. Em deia que aquelles nits mai les oblidaria, que eren el millor regal de la vida . Jo encara continuo  gaudint-les, però en  solitud.
Demà serà diumenge, vindran la meva filla, el gendre i el nét, m’acompanyaran, no estaré sola, passarem un bon dia, però al vespre em tornaré a quedar sola amb els records.
Ara, aquestes nits,  que en son de llargues tota sola. Encara penso en ell, encara l’estimo, tot i la traïció, encara sento la seva pell sobre la meva., encara el  desitjo. M’he acostumat a la solitud, fins puc dir que m’agrada, però les nits, les càlides nits d’estiu,  no són iguals des que ell és fora de la meva vida.
 
08/07/2014/


4 comentaris:

  1. No ho sé , però em sembla que podria dedicar les boniques nits d'estiu a somniar coses agradables, enlloc de dedicar-les al record d'una persona que se n'havia anat per voluntat pròpia, ningú se l'havia endut...De vegades es dones som una mica bledes! Que val més estar sola, que mal acompanyada!
    Petonets, bonica.

    ResponElimina
  2. Te'ns raó M. Roser, que val més estar sol que mal acompanyat, però es que hi ha dones que son una mica masoquistes i els agrada refregar-se en les coses doloroses
    Petonets de cap de setmana

    ResponElimina
  3. Aquest relat m'ha arribat moltíssim. No penso que sigui massoquisme, la nostàlgia forma part de nosaltes i ens hem de permetre sentir-la, això sí, sense quedar-nos-hi atrapats. Una abraçada ben càlida!

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'agrada això que dius Silvia, que la nostàlgia forma part de nosaltres i ens em de permetre sentir-la, però que no ens enganxi massa, just al punt mig.
      Una abraçada per tu.

      Elimina